zondag 14 augustus 2011

Delfts blauw en Sparkling plate

Zoals beloofd zou ik proberen mijn website wat beter bij te houden. Gisteren heb ik 2 sieraden afgerond en ik zal ze dus ook maar meteen plaatsen.

De eerste is een geborduurde cuff met een Delfts blauwe cab en kwartjes en dubbeltjes, verder nog wat zoetwaterpareltjes en heel erg veel rocailles van Miyuki.
delfts
delfts2

De tweede is een Sparkling plate naar een patroon van Sabine Lippert (Trytobead). Deze heb ik gemaakt met een Swarovski 27 mm rivoli in de kleur Kaleidoscope, parels en bicones van Swarovski en natuurlijk weer wat rocailles van miyuki. Ik vond de hanger wel mooi op de foto's maar toen ik het origineel vorig jaar heb gezien in Bonn bij Das Perlament was ik verkocht en toch is het er nu pas van gekomen om hem te maken,maar ik ben er zelf erg blij mee en ik denk dat die heel mooi past bij mijn nieuwe jurkje.
sparkling plate
 Groetjes,
Marlies

1 opmerking:

  1. Hi Marlies. Did you make these fabulous things? Beautiful! So happy you are joining in on spinning. It is quite amazing to make your own yarn don't you think? Looking forward to seeing all the amazing fiber creations of others. Wishing you a happy Sunday. :)

    BeantwoordenVerwijderen